Такси Созопол. Трансфери от летище Бургас, Варна, София, Истанбул, Букурещ, Солун до Созопол. Ако търсите автомобил от летище, гара или адрес тук можете да намерите различни транспортни услуги или такси от/до Созопол. Разполагаме с частни таксита, както и с различни превозни средства за индивидуални трансфери от летище до адрес или хотела Ви в Созопол или от хотела Ви в Созопол до летище и всички туристически дестинации в района, страната и чужбина /Турция, Гърция, Румъния/.

Услугите наем на кола с шофьор, онлайн резервация на такси или индивидуален трансфер се предлага 24-часа в денонощието от летище, хотел, адрес до всички курорти по българското черноморие. Направете вашата резервация онлайн в реално време и спестете пари. Вашият шофьор ще ви посрещне с табела с вашето име. Ако полетът ви има закъснение, ние ще го следим в интернет и ще ви посрещнем в часа на пристигане.

BESTTRANSFERS-BG.COM  предлага не само най-добрите трансферни цени от/до СОЗОПОЛ, но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер или такси е лесно и удобно. Посетете нашата страница ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента. За резервации в последния момент свържете се с нас на  телефон +359 878 470 977 или +359 888 558 386, за да получите потвърждение веднага.

Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни на Email: [email protected] и ще получите оферта веднага.

Ние предлагаме индивидуални трансферни услуги или такси от/до Созопол от 2004 година. Нашият дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги категорично говори, че зад ниската цена на трансферна услуга oбикновено се крие нелицензирани-некоректни фирми, което носи огромен риск за Вас и Вашето семейство и приятели. Ще ви вземем от вашия домашен адрес, хотел или летище и ще ви закараме безопасно до избраната от вас дестинация. Ние следим за изменения и закъснение в разписанието на полетите, за да сме сигурни, че ще ви посрещнем навреме на летище. Без допълнителни такси, ако вашият полет закъснее.

ТАКСИ СОЗОПОЛ. ЦЕНИ ЗА ТРАНСФЕР ОТ ЛЕТИЩЕ ДО СОЗОПОЛ ЗА (1-3 чов.)

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУРГАС – СОЗОПОЛ 25€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР БУРГАС – СОЗОПОЛ 25€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ ВАРНА – СОЗОПОЛ 85€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ВАРНА – СОЗОПОЛ 85€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ – СОЗОПОЛ 200€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР СОФИЯ – СОЗОПОЛ 200€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР КОНСТАНЦА – СОЗОПОЛ 165€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР БУКУРЕЩ – СОЗОПОЛ 220€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – СОЗОПОЛ 220€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ИСТАНБУЛ – СОЗОПОЛ 215€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ ИСТАНБУЛ – СОЗОПОЛ 215€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ИСТАНБУЛ ЛЕТИЩЕ САБИХА – СОЗОПОЛ 245€

Цените са ориентировъчни. За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване, направете онлайн запитване или се свържете с нас.

Следим полета Ви в Интернет и от нашите летища, така че ние сме наясно, ако ще пристигнете по-рано или със закъснение. Независимо дали е 1 час или 6 часа закъснение, ще имаме водача за Вас на летището.

Нашият шофьор ще Ви чака на терминала с табела с  вашето име. В случай че не можете да го видите, свържете се с нас 24 часа.

Гореща линия: +359 878 470 977 или +359 888 558 386 и ще  Ви съдействаме веднага.               

Ако ще пътувате с  велосипед или много багаж, моля да ни уведомите предварително!!!

ОН-ЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ:

 

Анти СПАМ

СОЗОПОЛ

Созопол е град в Югоизточна България на Черно море. Той е разположен на няколко малки полуострова в южната част на Бургаския залив. С население от 4317 души по данни от Преброяването към 1 февруари 2011 година, той се намира в област Бургас и е административен център на Община Созопол.

Градът има чудесни транспортни връзки и трансферното време от летище Бургас до Созопол отнема само 45мин.  От столицата София и летище София нашия трансфер е с времетраене около 5часа и 20 мин(420км). Трансферът от летище Варна до Созопол трае по – малко от три часа(165км).

ТАКСИ СОЗОПОЛ. ЦЕНИ ЗА ТРАНСФЕР ОТ/ДО СОЗОПОЛ ЗА ( 1-3 чов.)

ТАКСИ СОЗОПОЛ – БУРГАС 25€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – ЛЕТИЩЕ БУРГАС 25€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – СЛЪНЕЧЕВ БРЯГ 42€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – НЕСЕБЪР 40€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – РАВДА 35€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – АХЕЛОЙ 35€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – СВЕТИ ВЛАС 45€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – ЕЛЕНИТЕ 45€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – ОБЗОР 65€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – БЯЛА 70€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – СВ.КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА 90€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 90€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – АЛБЕНА 95€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – ВЕЛИКО ТЪРНОВО 130€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – РУСЕ 145€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – ВАРНА 85€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – ЛЕТИЩЕ ВАРНА 85€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – СОФИЯ 195€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – ЛЕТИЩЕ СОФИЯ 195€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – КОНСТАНЦА 165€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – БУКУРЕЩ 220€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – ИСТАНБУЛ 215€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – ИСТАНБУЛ(летище Истанбул) 215€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – ИСТАНБУЛ(летище Сабиха) 245€

Цените са ориентировъчни. За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване, направете онлайн запитване или се свържете с нас.

КОНТАКТИ:

viber

+359 878 470 977
+359 888 558 386
Email: [email protected] / [email protected]
Skype: besttransfers-bg

БЕСТ ТУРС ЕООД Ви пожелава приятно и сигурно пътуване!

Вашият коментар