BESTTRANSFERS-BG.COM

BESTTRANSFERS-BG.COM е сайт № 1 за индивидуално пътуване, летищни трансфери или такси в БУРГАС, ВАРНА, СОФИЯ (БЪЛГАРИЯ). Тук ще можете да намерите ТАКСИ или ТРАНСФЕРИ с автомобил, миниван, микробус от летищата на Бургас, Варна, София, Пловдив, Истанбул, летище Истанбул, летище Сабиха, Констанца, Букурещ до Слънчев бряг, Свети Влас, Несебър, Елените, Равда, Ахелой, Поморие, Черноморец, Созопол, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Ахтопол, Синеморец, Обзор, Бяла както и до всяка туристическа дестинация в страната и чужбина. Ако търсите индивидуален трансфер от летище тук можете да намерите различни транспортни услуги или ТАКСИ. Разполагаме с частни ТАКСИТА, както и с различни превозни средства за ТРАНСФЕРИ от летище, жп гара до хотела Ви или от хотела Ви до летище или адрес в страната и чужбина /Гърция, Турция, Румъния/.

Имате допълнителни върпоси?


Свържи се с нас

Трансфери

Цената на трансфера включва – наем на  автомобил, шофьор, гориво, пътни такси.

За всички трансфери се използват автомобили, микробуси и автобуси в зависимост от вида на трансфера.

Всички превозни средства са с климатик.

Също така, те отговарят на всички изисквания за безопасност.

Частен трансфер“ е когато  отделния пътник няма нужда да споделя автомобил с някой друг. След като пристигнете на летището няма да се наложи да изчакате за други пътници. Водачът ще  чака с табелка с  вашето име и след това ще ви транспортира до адреса, който сте посочили. Всички допълнителни услуги, са упоменати в потвърждението, което получавате  когато поръчвате  услугата.

Цените са на превозно средство.

Ние работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината – включително и почивните дни.

За да направите резервация отидете на нашия формуляр за поръчка.

Можете да направите резервация веднага след като имате информация за полетите.

Ние предпочитаме заплащане в лева BGN (така не губите пари при обмяна), но ние ще приемем, евро, британски лира и щатски долари.

Следим полета Ви в Интернет и от нашите летища, така че ние сме наясно, ако ще пристигнете по-рано или със закъснение. Независимо дали е 1 час или 6 часа закъснение, ще имаме водача за Вас на летището.

Нашият шофьор ще Ви чака на терминала с табела с  вашето име. В случай че не можете да го видите, свържете се с нас 24 часа.

Гореща линия: +359 878 470 977  или +359 888 558 386  и ще  Ви съдействаме веднага.               

Ако ще пътувате с  велосипед или много багаж, моля да ни уведомите предварително!!!

„БЕСТ ТУРС“ ЕООД предлага такси/трансфери на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат с табела с вашето име  и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет или влак, можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм.

За контакти:

viber

+359 878 470 977
+359 888 558 386
Email: [email protected] / [email protected]

„БЕСТ ТУРС“ ЕООД Ви пожелава приятно и сигурно пътуване!