Такси Приморско. Трансфер от летище Бургас, Варна, София, Истанбул до Приморско. Ако търсите автомобил от летище, адрес тук можете да намерите различни транспортни услуги или такси от и до Приморско. Разполагаме с частни Таксита, както и с различни превозни средства за индивидуални бизнес и туристически трансфери от летище до адрес или хотела Ви в Приморско или от хотела Ви в Приморско до летище или адрес във всички туристически дестинации в района, страната и чужбина/ Турция, Гърция, Румъния/.

Ние предлагаме индивидуални трансферни услуги или такси до Приморско от 2004 година. Нашият дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги категорично говори, че зад ниската цена на трансферна услуга oбикновено се крие нелицензирани-некоректни фирми, което носи огромен риск за Вас и Вашето семейство и приятели. Ще ви вземем от вашия адрес или хотел в Приморско и ще ви закараме безопасно до избраната от вас дестинация. Ние следим за изменения и закъснение в разписанието на полетите, за да сме сигурни, че ще ви посрещнем навреме на летище. Без допълнителни такси, ако вашият полет закъснее.

BESTTRANSFERS-BG.COM  предлага не само най-добрите трансферни цени от/до ПРИМОРСКО, но и безупречно обслужване. Резервирането на индивидуален трансфер или такси е лесно и удобно. Посетете нашата страница ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента. За резервации в последния момент свържете се с нас на  телефон +359 878 470 977 или +359 888 558 386, за да получите потвърждение веднага.

Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни на Email: [email protected] ше получите оферта веднага.

ТАКСИ ПРИМОРСКО / ЦЕНИ ЗА ТРАНСФЕР ОТ ЛЕТИЩЕ ДО ПРИМОРСКО за (1-3 чов.)

ТАКСИ ЛЕТИЩЕ БУРГАС – ПРИМОРСКО 32€

ТАКСИ БУРГАС – ПРИМОРСКО 32€

ТАКСИ ЛЕТИЩЕ ВАРНА – ПРИМОРСКО 92€

ТАКСИ ВАРНА – ПРИМОРСКО 92€

ТАКСИ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ – ПРИМОРСКО 208€

ТАКСИ СОФИЯ – ПРИМОРСКО 208€

ТАКСИ ЛЕТИЩЕ КОНСТАНЦА – ПРИМОРСКО 165€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – ПРИМОРСКО 220€

ТАКСИ ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – ПРИМОРСКО 220€

ТАКСИ ИСТАНБУЛ – ПРИМОРСКО 215€

ТАКСИ ЛЕТИЩЕ ИСТАНБУЛ – ПРИМОРСКО 215€

ТАКСИ ИСТАНБУЛ ЛЕТИЩЕ САБИХА – ПРИМОРСКО 245€

Цените са ориентировъчни. За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване, направете онлайн запитване или се свържете с нас.

Следим полета Ви в Интернет и от нашите летища, така че ние сме наясно, ако ще пристигнете по-рано или със закъснение. Независимо дали е 1 час или 6 часа закъснение, ще имаме такси или микробус за Вас на летището.

Нашият шофьор ще Ви чака на терминала с табела с  вашето име. В случай че не можете да го видите, свържете се с нас 24 часа.

Гореща линия: +359 878 470 977 или +359 888 558 386 и ще  Ви съдействаме веднага.               

Ако ще пътувате с  велосипед или много багаж, моля да ни уведомите предварително!!!

ОН-ЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ:

 

Анти СПАМ

ПРИМОРСКО

Приморско е град в Югоизточна България на Черно море. Той се намира в Област Бургас и е в близост до градовете Созопол и Ахтопол. Градът е административен център на Община Приморско. Приморско е разположен на полуостров вдаден в Черно море между лагуната-залив Стамополу и Дяволския залив, в подножието на странджанските върхове. Това са най-големите и най-дългите плажове по българското Черноморие.

Приморско е разположен на 55 км южно от Бургас, на 65 км от международно летище Бургас, 495 км югоизточно от столицата София и 190 км южно от Варна. Трансферът от летище Бургас до Приморско отнема 0коло 1 час. Ако пристигате на летище Варна, трансферът ще отнеме приблизително три часа.

ТАКСИ ПРИМОРСКО. ЦЕНИ ЗА ТРАНСФЕР ОТ/ДО ПРИМОРСКО

ТАКСИ ПРИМОРСКО – БУРГАС 32€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – ЛЕТИЩЕ БУРГАС 32€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – СЛЪНЕЧЕВ БРЯГ 45€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – НЕСЕБЪР 45€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – РАВДА 42€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – АХЕЛОЙ 40€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – СВЕТИ ВЛАС 48€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – ЕЛЕНИТЕ 50€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – ОБЗОР 75€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – БЯЛА 78€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – СВ.КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА 100€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 105€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – АЛБЕНА 108€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – БАЛЧИК 115€

ТАКСИ ПРИМОРСКО –КАВАРНА 125€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – ВЕЛИКО ТЪРНОВО 145€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – РУСЕ 152€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – ВАРНА 92€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – ЛЕТИЩЕ ВАРНА 92€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – СОФИЯ 208€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – ЛЕТИЩЕ СОФИЯ 208€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – ЛЕТИЩЕ КОНСТАНЦА 168€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – БУКУРЕЩ 225€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – ИСТАНБУЛ 215€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – ИСТАНБУЛ(летище Истанбул) 215€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – ИСТАНБУЛ(летище Сабиха) 245€

Цените са ориентировъчни. За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване, направете онлайн запитване или се свържете с нас.

КОНТАКТИ:

viber

+359 878 470 977
+359 888 558 386
Email: [email protected] / [email protected]
Skype: besttransfers-bg

БЕСТ ТУРС ЕООД Ви пожелава приятно и сигурно пътуване!

Вашият коментар