Такси за Вас от летище. Транспорт с такси или трансфер от летище Бургас, Варна, София, Истанбул, Букурещ до Свети Влас, Елените, Равда, Слънчев бряг, Несебър, Созопол, Дюни, Приморско, Китен, Лозенец, Царево и всяка желана от Вас дестинация.  Ако търсите автомобил, миниван, микробус от летище, тук можете да намерите различни транспортни услуги. Разполагаме с различни превозни средства за трансфери от летище, гара, адрес до хотела Ви или от хотела Ви до летище.

Услугата наем на кола с шофьор се предлага 24-часа в денонощието от летище до всички курорти по българското черноморие. Направете вашата резервация онлайн в реално време и спестете пари. Вашият шофьор ще ви посрещне с табела с вашето име. Ако полетът ви има закъснение, ние ще го следим в интернет и ще ви посрещнем в часа на пристигане. Разполагаме с частни таксита, както и с различни превозни средства за индивидуални и бизнес трансфери от: летище, жп гара, автогара, пристанище или частен адрес до хотела Ви или от хотела Ви до всяка дестинация в страната и чужбина.

Цените посчени на сайта са ориентировъчни . За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване ,направете онлайн запитване или се свържете с нас на  Email: [email protected] или Skype: besttransfers-bg

За резервации в последния момент се обадете  на Гореща линия: +359 878 470 977  или +359 888 558 386 и ще  Ви съдействаме веднага. 

ТРАНСФЕРИ:

Цената на трансфера включва – наем на  автомобил, шофьор, гориво, пътни такси.

За всички трансфери се използват автомобили, микробуси и автобуси в зависимост от вида на трансфера. Всички превозни средства са с климатик.

Също така, те отговарят на всички изисквания за безопасност.

Частен трансфер“ е когато  отделния пътник няма нужда да споделя автомобил с някой друг.

След като пристигнете на летището няма да се наложи да изчакате за други пътници. Водачът ще  чака с табелка с  вашето име и след това ще ви транспортира до адреса, който сте посочили. Всички допълнителни услуги, са упоменати в потвърждението, което получавате  когато поръчвате  услугата.

Цените са на превозно средство.

Ние работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината – включително и почивните дни.

За да направите резервация отидете на нашия формуляр за поръчка.

Можете да направите резервация веднага след като имате информация за полетите.

Ние предпочитаме заплащане в лева BGN (така не губите пари при обмяна), но ние ще приемем, евро, британски лира и щатски долари.

За резервации в последния момент се обадете  на Гореща линия: +359 878 470 977 или +359 888 558 386 и ще  Ви съдействаме веднага. 

Ако пътувате семейно с приятели или по бизнес дела крайната цена на транспортна услуга от летище, може да се окаже по-евтина от цената за автобус. Разбира се това зависи от броя на хората, с които пътувате заедно и от дестинацията, но безспорно частен или бизнес трансфер от летище, Ви предлага  големи предимства: 1. Спокойствие и сигурност; 2. Не чакате с часове за транспорт от летище до вашата дестинация; 3. Безплатни детски столчета; 4. Безплатен Wi-Fi в автомобила/по ваше желание/, на територията на България; 5. Професионални шофьори; 6. Фиксирани цени за услугите ни, без скрити такси.

ОН-ЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ:

 

Анти СПАМ

BESTTRANSFERS-BG.COM Ви пожелава приятно и сигурно пътуване!

Вашият коментар