Такси от/до Букурещ. Трансфер или Такси от Букурещ (летище Букурещ) Румъния до Бургас, Свети Влас, Елените, Слънчев бряг, Несебър, Равда, Ахелой, Поморие, Кошарица, Созопол, Китен, Лозенец, Дюни, Приморско, Царево, Ахтопол, Синеморец, Обзор, Бяла и всички туристически дестинации в района.

Тук ще можете да намерите такси или инивидуални бизнес и туристически трансфери от и до Букурещ. Ако търсите автомобил от Букурещ тук можете да намерите различни транспортни услуги. Разполагаме с частни Таксита, както и с различни превозни средства за Трансфери от Букурещ до хотела Ви в България или от хотела Ви до Букурещ.

Услугата наем на кола с шофьор се предлага 24-часа в денонощието от летище до всички популярни туристически дестинации. Ако търсите индивидуален бизнес или туристически трансфер от летище, пристанище, хотел или адрес тук можете да намерите различни транспортни услуги. Нашият автопарк се състои от автомобили, ванове, микробуси и автобуси управлявани от професионални шофьори със значителен опит. При нас застраховката пътнически места е задължителна и вашата безопасност е приоритет номер едно за нас.

BESTTRANSFERS-BG.COM  предлага не само най-добрите трансферни цени от/до БУКУРЕЩ, но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер или такси е лесно и удобно. Посетете нашата страница ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента. За резервации в последния момент свържете се с нас на  телефон +359 878 470 977 или +359 888 558 386, за да получите потвърждение веднага.

Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни на Email: [email protected] ше получите оферта веднага.

За да направите резервация отидете на нашия формуляр за поръчка „ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ“

Следим полета Ви в Интернет и от летище, така че ние сме наясно, ако ще пристигнете по-рано или със закъснение. Независимо дали е 1 час или 6 часа закъснение, ще имаме водача за Вас на летището.

Нашият шофьор ще Ви чака на терминала с табела с  вашето име. В случай че не можете да го видите, свържете се с нас 24 часа.

Гореща линия: +359 878 470 97 или +359 888 558 386 ще  Ви съдействаме веднага. 

Ние предлагаме индивидуални трансферни услуги и такси от 2004 година. Нашият дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги категорично говори, че зад ниската цена на трансферна услуга oбикновено се крие нелицензирани-некоректни фирми, което носи огромен риск за Вас и Вашето семейство и приятели.

Ако ще пътувате с  велосипед или много багаж, моля да ни уведомите предварително!!!

Такси Букурещ / цени за трансфери от летище Букурещ (1-3 ч0в.)

ТАКСИ БУКУРЕЩ – ВАРНА 135€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – СЛЪНЧЕВ БРЯГ 195€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – НЕСЕБЪР 195€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – СВЕТИ ВЛАС 195€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – КОШАРИЦА 195€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – ЕЛЕНИТЕ 195€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – РАВДА 195€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – АХЕЛОЙ 190€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – ПОМОРИЕ 185€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – БУРГАС 180€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – ЧЕРНОМОРЕЦ 190€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – СОЗОПОЛ 195€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – КИТЕН 200€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – ЛОЗЕНЕЦ 200€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – ЦАРЕВО 200€

Цените са ориентировъчни . За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване ,направете онлайн запитване или се свържете с нас .

ОН-ЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ:

 

Анти СПАМ

БУКУРЕЩ

Букурѐщ (на румънски: București, [bukuˈreʃtʲ]) е столицата на Румъния, най-големият град и основният културен, промишлен и финансов център на страната.

Букурещ е разположен в югоизточната част на страната, намира се на 60 km от Плоещ, 60 km от Русе 80 km от Търговище, 84 km от Александрия и 110 km от Бузъу. През града преминава река Дъмбовица.

Букурещ разполага с две летища – Хенри Коанда, известно и като Отопени, разположено на 17 км на север от градския център и Бънеаса, разположено на 9 км северозападно от центъра. „Отопени” е най-голямото летище в Румъния и е носител на златна награда за 2009 в категория „Транспорт”, присъждана от международния бизнес клуб.

Международно летище Хенри Коанда е най-натовареното летище на Румъния и е едно от двете летища, обслужващи нейната столица Букурещ. Намира се в град Отопени, на 16,5 км северозападно от Букурещ и е кръстено на румънския авиопионер Хенри Коанда, макар да е по-известно с предишното си име Отопени.

В момента летище Отопени има един терминал с две главни сгради – едната за заминаващи, а другата за пристигащи пътници.

Такси Букурещ / Цени за трансфери от летище Букурещ (1-3 ч0в.)

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – СЛЪНЧЕВ БРЯГ 195€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – СВЕТИ ВЛАС 195€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – НЕСЕБЪР 195€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – КОШАРИЦА 195€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – ЕЛЕНИТЕ 195€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – РАВДА 190€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – АХЕЛОЙ 190€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – ПОМОРИЕ 185€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – БУРГАС 180€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – ЧЕРНОМОРЕЦ 185€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – СОЗОПОЛ 195€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – КИТЕН 200€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – ЛОЗЕНЕЦ 200€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – ЦАРЕВО 200€

Цените са ориентировъчни. За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване, направете онлайн запитване или се свържете с нас.

+359 878 470 977
+359 888 558 386
Email: [email protected] / [email protected]
Skype: besttransfers-bg

БЕСТ ТУРС ЕООД Ви пожелава приятно и сигурно пътуване

Вашият коментар