Такси Свети Влас. Трансфер от летище Бургас, Варна, София, Истанбул, Букурещ до Свети Влас. Разполагаме с частни таксита, както и с различни превозни средства за индивидуални трансфери от летище, гара, адрес до хотела Ви в Свети Влас или от хотела Ви до летище или адрес в страната и чужбина/Румъния, Турция, Гърция/.

Услугата наем на кола с шофьор, такси или индивидуален трансфер се предлага 24-часа в денонощието от Свети Влас до всички курорти по българското черноморие – Бургас, Варна, София, Пловдив, Велико Търново, Слънчев бряг, Несебър, Елените, Кошарица, Равда, Ахелой, Поморие, Черноморец,  Созопол, Дюни, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Варвара, Ахтопол, Синеморец, Резово, Обзор, Бяла, Камчия, Кранево, Св.св. Константин и Елена, Златни пясъци, Балчик, Каварна, Албена, Добрич. Направете вашата резервация онлайн в реално време и спестете пари. Вашият шофьор ще ви посрещне с табела с вашето име в залата за пристигащи на летище Бургас. Ако полетът ви има закъснение, ние ще го вземем предвид и ще ви посрещнем спрямо часа на пристигане.

Ние предлагаме индивидуални трансферни услуги или такси до Свети Влас от 2004 година. Нашият дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги категорично говори, че зад ниската цена на трансферна услуга oбикновено се крие нелицензирани-некоректни фирми, което носи огромен риск за Вас и Вашето семейство и приятели.

BESTTRANSFERS-BG.COM  предлага не само най-добрите трансферни цени от/до СВЕТИ ВЛАС, но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер или такси е лесно и удобно. Посетете нашата страница ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента. За резервации в последния момент свържете се с нас на  телефон +359 878 470 977 или +359 888 558 386, за да получите потвърждение веднага.

Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни на Email: [email protected] и ще получите оферта веднага.

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС.  ЦЕНИ ЗА ТРАНСФЕРИ ОТ ЛЕТИЩЕ ДО СВЕТИ ВЛАС за 1-3 чов.

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУРГАС – СВЕТИ ВЛАС 28€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР БУРГАС – СВЕТИ ВЛАС 28€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ ВАРНА – СВЕТИ ВЛАС 58€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ВАРНА – СВЕТИ ВЛАС 58€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ – СВЕТИ ВЛАС 190€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР СОФИЯ – СВЕТИ ВЛАС 190€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ КОНСТАНЦА – СВЕТИ ВЛАС 150€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР БУКУРЕЩ – СВЕТИ ВЛАС 220€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – СВЕТИ ВЛАС 220€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ИСТАНБУЛ – СВЕТИ ВЛАС 215€/421лева

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ ИСТАНБУЛ – СВЕТИ ВЛАС 215€/421лева

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ИСТАНБУЛ ЛЕТИЩЕ САБИХА – СВЕТИ ВЛАС 245€/479лева

Цените посочени в сайта са ориентировачни. За да уточним параметрите на вашето пътуване, моля направете запитване на Email: [email protected] или [email protected]

Следим полета Ви в Интернет и от нашите летища, така че ние сме наясно, ако ще пристигнете по-рано или със закъснение. Независимо дали е 1 час или 6 часа закъснение, ще имаме водача за Вас на летището.

Нашият шофьор ще Ви чака на терминала с табела с  вашето име. В случай че не можете да го видите, свържете се с нас 24 часа.

Гореща линия: +359 878 470 977 или +359 888 558 386 и ще  Ви съдействаме веднага.

Направете вашата резервация онлайн в реално време и спестете пари. Вашият шофьор ще ви посрещне с табела с вашето име. Ако полетът ви има закъснение, ние ще го следим в интернет и ще ви посрещнем в часа на пристигане. Разполагаме с частни таксита, както и с различни превозни средства за индивидуални и групови трансфери според вашите нужди.

Ако ще пътувате с  велосипед или много багаж, моля да ни уведомите предварително!!!

ОН-ЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ:

 

Анти СПАМ

СВЕТИ ВЛАС

Свети Влас е град в Югоизточна България. Той се намира в Община Несебър, област Бургас. На 2 февруари 2006 г. с решение на правителството Свети Влас придобива статут на град.

Свети Влас е очарователен малък град край брега на Черно море с около 4 200 жители. Намира се на 9 км. от Несебър, 5 км от Слънчев бряг и на 40 км от Бургас. Свети Влас е прекрасен курорт с чудесна комбинация от плаж и море в подножието на планината. През последните години се развива като доста популярна дестинация както за българи, така и за чужденци. Изградени са доста нови и луксозни хотели, както и нова инфраструктура.

Свети Влас е много лесно достъпен от летище Бургас, само на 40 минути трансферно време. Трансферът от летище Варна до Свети Влас отнема 1ч. 35мин.

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС.  ЦЕНИ ЗА ТРАНСФЕРИ ОТ/ДО СВЕТИ ВЛАС за 1-3 чов.

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – БУРГАС 28€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – ЛЕТИЩЕ БУРГАС 28€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – СОЗОПОЛ 48€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – ДЮНИ 53€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – ПРИМОРСКО 58€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – КИТЕН 58€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – ЦАРЕВО 63€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – СИНЕМОРЕЦ 81€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – ВАРНА 58€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – ЛЕТИЩЕ ВАРНА 55€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – СВЕТИ КОНСТАНТИН 65€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 70€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – АЛБЕНА 75€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – БАЛЧИК 80€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – КАВАРНА 85€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – СОФИЯ 190€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – ЛЕТИЩЕ СОФИЯ 190€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – РУСЕ 140€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – ВЕЛИКО ТЪРНОВО 14О€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – БУКУРЕЩ 220€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – ИСТАНБУЛ 215€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – ИСТАНБУЛ(летище Истанбул) 220€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – ИСТАНБУЛ(летище Сабиха) 250€

Цените са ориентировъчни. За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване, направете онлайн запитване или се свържете с нас.

КОНТАКТИ:

viber

+359 878 470 977
+359 888 558 386
Email: [email protected] / [email protected]
Skype: besttransfers-bg

БЕСТ ТУРС ЕООД Ви пожелава приятно и сигурно пътуване

Вашият коментар