Такси Златни пясъци. Трансфери от летище Бургас, Варна, София, Истанбул, Букурещ до Златни пясъци. Ако търсите автомобил от летище тук можете да намерите различни транспортни услуги или такси до Златни пясъци. Разполагаме с частни таксита, както и с различни превозни средства за трансфери от летище до хотела Ви в Златни пясъци или от хотела Ви до летище или адрес.

Ние предлагаме индивидуални трансферни услуги или такси от летище, хотел, адрес до Златни пясъци от 2004 година. Нашият дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги категорично говори, че зад ниската цена на трансферна услуга oбикновено се крие нелицензирани-некоректни фирми, което носи огромен риск за Вас и Вашето семейство и приятели. Ще ви вземем от вашия домашен адрес, хотел или летище и ще ви закараме безопасно до избраната от вас дестинация. Ние следим за изменения и закъснение в разписанието на полетите, за да сме сигурни, че ще ви посрещнем навреме на летище. Без допълнителни такси, ако вашият полет закъснее.

BESTTRANSFERS-BG.COM  предлага не само най-добрите трансферни цени от/до ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер или такси е лесно и удобно. Посетете нашата страница ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента. За резервации в последния момент свържете се с нас на  телефон +359 878 470 977 или +359 888 558 386, за да получите потвърждение веднага.

Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни на Email: [email protected] и ще получите оферта веднага.

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ, ТРАНСФЕРИ ДО ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ (1-3 чов.)

ТАКСИ ЛЕТИЩЕ БУРГАС – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 75€

ТАКСИ СЛЪНЧЕВ БРЯГ – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 65€

ТАКСИ СВЕТИ ВЛАС – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 68€

ТАКСИ ЕЛЕНИТЕ – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 70€

ТАКСИ НЕСЕБЪР – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 65€

ТАКСИ РАВДА – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 65€

ТАКСИ АХЕЛОЙ – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 70€

ТАКСИ ПОМОРИЕ – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 75€

ТАКСИ СОЗОПОЛ – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 95€

ТАКСИ ДЮНИ – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 98€

ТАКСИ ПРИМОРСКО – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 100€

ТАКСИ КИТЕН – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 105€

ТАКСИ ЛОЗЕНЕЦ – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 105€

ТАКСИ ЦАРЕВО – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 110€

ТАКСИ ИСТАНБУЛ – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 280€

ТАКСИ ЛЕТИЩЕ ИСТАНБУЛ – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 280€

ТАКСИ ИСТАНБУЛ ЛЕТИЩЕ САБИХА – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 310€

Цените са ориентировъчни, за повече информация посетете нашата страница ЦЕНИ  или направете запитване, за да уточним параметрите на вашето пътуване.

Следим полета Ви в Интернет и от нашите летища, така че ние сме наясно, ако ще пристигнете по-рано или със закъснение. Независимо дали е 1 час или 6 часа закъснение, ще имаме водача за Вас на летището.

Нашият шофьор ще Ви чака на терминала с табела с  вашето име. В случай че не можете да го видите, свържете се с нас 24 часа.

Гореща линия: +359 878 470 977 или +359 888 558 386 и ще  Ви съдействаме веднага.               

Ако ще пътувате с  велосипед или много багаж, моля да ни уведомите предварително!!!

ОН-ЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ:

 

Анти СПАМ

Златни пясъци е най-старият от трите големи български морски курорта, разположен в северната част на българското черноморие. Намира се в община Варна, район Приморски, на 13 km североизточно от края на града и на 17 от центъра на Варна. Старото му име е Узун Кум (Дълги пясъци).

Златни пясъци се намира на 22 км северно от летище Варна, 146 км на север от летище Бургас и на 460 км източно от международно летище София. Курортът е лесно достъпен ако резервирате трансфер, трансферното време от  летище Бургас до Златни пясъци е около 2часа и 25 минути. Златни пясъци на практика е свързан с град Варна посредством малки курорти и вилни зони. Курортът е една от най-популярните летни туристически дестинации, привлекателен както за българи така и европейски туристи благодарение на сбор от качества.

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ / ТРАНСФЕРИ ОТ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ(1-3 чов.)

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ – ЛЕТИЩЕ БУРГАС 75€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИСЛЪНЧЕВ БРЯГ 65€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИСВЕТИ ВЛАС 68€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИЕЛЕНИТЕ 70€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ – КОШАРИЦА 60€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИНЕСЕБЪР 65€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИРАВДА 68€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИАХЕЛОЙ 70€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИПОМОРИЕ 75€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИСОЗОПОЛ 95€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИДЮНИ 98€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИПРИМОРСКО 100€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИКИТЕН 105€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИЛОЗЕНЕЦ 105€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИЦАРЕВО 110€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ – АХТОПОЛ 110€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ – СИНЕМОРЕЦ 120€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ – ИСТАНБУЛ 280€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ ЛЕТИЩЕ ИСТАНБУЛ 280€

ТАКСИ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ – ИСТАНБУЛ ЛЕТИЩЕ САБИХА 310€

Цените са ориентировъчни . За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване, направете онлайн запитване или се свържете с нас.

КОНТАКТИ:

+359 878 470 977
+359 888 558 386
Email: [email protected] / [email protected]
Skype: besttransfers-bg

БЕСТ ТУРС ЕООД Ви пожелава приятно и сигурно пътуване!

Вашият коментар