Такси Синеморец. Такси или Трансфер от летище Бургас, Варна, София, Истанбул до Синеморец. Тук можете да намерите различни транспортни услуги. Разполагаме с частни Таксита, както и с различни превозни средства за индивидуални туристически и бизнес трансфери от летище до хотела Ви или от хотела Ви до летище.

„БЕСТ ТУРС“ ЕООД  Ви предлага такси, индивидуални и бизнес трансфери на достъпни цени. Нашите професионални шофьори, ще Ви посрещнат с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище, пристанище, жп гара, адрес или курорт. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация . Ние предлагаме не само най-добрите трансферни цени от/до Бургас, Варна, Пловдив, София, Истанбул, Одрин, Букурещ, Констанца, Кавала, Солун, Атина но и безупречно обслужване.

Услугата наем на кола с шофьор, такси или индивидуален трансфер се предлага 24-часа в денонощието от/до всички курорти по българското черноморие – Бургас, Варна, Слънчев бряг, Несебър, Елените, Кошарица, Равда, Ахелой, Поморие, Черноморец,  Созопол, Дюни, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Варвара, Ахтопол, Синеморец, Резово, Обзор, Бяла, Камчия, Кранево, Св.св. Константин и Елена, Златни пясъци, Балчик, Каварна, Албена, Добрич. Направете вашата резервация онлайн в реално време и спестете пари. Вашият шофьор ще ви посрещне с табела с вашето име в залата за пристигащи на летище Бургас. Ако полетът ви има закъснение, ние ще го вземем предвид и ще ви посрещнем спрямо часа на пристигане.

Ние предлагаме индивидуални трансферни услуги или такси от 2004 година. Нашият дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги категорично говори, че зад ниската цена на трансферна услуга oбикновено се крие нелицензирани-некоректни фирми, което носи огромен риск за Вас и Вашето семейство и приятели. Ще ви вземем от вашия домашен адрес, хотел или летище и ще ви закараме безопасно до избраната от вас дестинация. Ние следим за изменения и закъснение в разписанието на полетите, за да сме сигурни, че ще ви посрещнем навреме на летище. Без допълнителни такси, ако вашият полет закъснее.

BESTTRANSFERS-BG.COM  предлага не само най-добрите трансферни цени от/до СИНЕМОРЕЦ , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер или такси е лесно и удобно. Посетете нашата страница ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента. За резервации в последния момент свържете се с нас на  телефон +359 878 470 977 Диян Пашов или +359 888 558 386 Полина, за да получите потвърждение веднага.

Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни на Email: info@besttransfers-bg.com ше получите оферта веднага.

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ. ТРАНСФЕР ОТ/ ДО ЛЕТИЩЕ

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ/ТРАНСФЕР (1-3 чов.)

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУРГАС – СИНЕМОРЕЦ 50€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР БУРГАС – СИНЕМОРЕЦ 50€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ ВАРНА – СИНЕМОРЕЦ 115€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ВАРНА – СИНЕМОРЕЦ 115€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ – СИНЕМОРЕЦ 225€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР СОФИЯ – СИНЕМОРЕЦ 225€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ КОНСТАНЦА – СИНЕМОРЕЦ 180€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР БУКУРЕЩ – СИНЕМОРЕЦ 235€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – СИНЕМОРЕЦ 235€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ИСТАНБУЛ – СИНЕМОРЕЦ 215€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ИСТАНБУЛ ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК – СИНЕМОРЕЦ215€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ИСТАНБУЛ ЛЕТИЩЕ САБИХА – СИНЕМОРЕЦ 245€

Цените са ориентировъчни . За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване ,направете онлайн запитване или се свържете с нас .

ТРАНСФЕРИ:

Цената на трансфера включва – наем на  автомобил, шофьор, гориво, пътни такси

За всички трансфери се използват автомобили, микробуси и автобуси в зависимост от вида на трансфера.

Всички превозни средства са с климатик.

Също така, те отговарят на всички изисквания за безопасност.

Частен трансфер“ е когато  отделния пътник няма нужда да споделя автомобил с някой друг. След като пристигнете на летището няма да се наложи да изчакате за други пътници. Водачът ще  чака с табелка с  вашето име и след това ще ви транспортира до адреса, който сте посочили. Всички допълнителни услуги, са упоменати в потвърждението, което получавате  когато поръчвате  услугата.

Цените са на превозно средство.

Ние работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината – включително и почивните дни.

За да направите резервация отидете на нашия формуляр за поръчка ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Можете да направите резервация веднага след като имате информация за полетите. Ние предпочитаме заплащане в лева BGN (така не губите пари при обмяна), но ние ще приемем, евро, британски лира и щатски долари.

Следим полета Ви в Интернет и от нашите летища, така че ние сме наясно, ако ще пристигнете по-рано или със закъснение. Независимо дали е 1 час или 6 часа закъснение, ще имаме водача за Вас на летището.

Нашият шофьор ще Ви чака на терминала с табела с  вашето име. В случай че не можете да го видите, свържете се с нас 24 часа.

Гореща линия: +359 878 470 977  Диян Пашов или +359 888 558 386 Полина Кошарова и ще  Ви съдействаме веднага.               

Ако ще пътувате с  велосипед или много багаж, моля да ни уведомите предварително!!!

ОН-ЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ:

 

Анти СПАМ

СИНЕМОРЕЦ

Синемо̀рец е село в Югоизточна България. То се намира в община Царево, Област Бургас, на устието на река Велека.

Северно от село Синеморец е разположено устието на река Велека, пред което има широк залив. Естуарът на реката образува красива пясъчна коса при вливането си, която представлява плажна ивица „Косата“ или северния плаж на Синеморец. Североизточно от селото се намират заливът „Свети Яни“, където има рибарски пристан, и скалистата местност „Корабите“, за която има легенда, че там някога са разбивали старите и ненужни кораби.

Източно от Синеморец, във високата част на полуострова, е местността „Поляните“, застроена с нови хотели. Южно от нея е залив „Бутамята“ (Потамя) — южният плаж на Синеморец. На юг от Бутамята се стига до залива с красив плаж „Липите“, местност „Каньона“, където са характерните скални образувания „Скалата на Сизиф“ и „Пещерата на гълъбите“ и „Разделената канара“, нос Листи и залива „Листи“.

Територията южно от Синеморец до село Резово представлява защитена местност „Силистар“. Местността е крайбрежна, влажна зона със запазена типична лонгозна гора. По дюните и скалите около Силистар гнездят редки и защитени птици.

Синеморец се намира на 95км. от летище Бургас. Трансфера от летище Бургас до Синеморец отнема около 1час и 30мин.

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ. ТРАНСФЕР ОТ/ ДО ЛЕТИЩЕ

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ/ТРАНСФЕР (1-3 чов.)

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – БУРГАС 50€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – ЛЕТИЩЕ БУРГАС 50€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – СЛЪНЕЧЕВ БРЯГ 75€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – НЕСЕБЪР 75€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – РАВДА 70€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – АХЕЛОЙ 65€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – СВЕТИ ВЛАС 78€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – ЕЛЕНИТЕ 80€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – ОБЗОР 95€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР СИНЕМОРЕЦ – БЯЛА 98€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА 115€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 120€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – АЛБЕНА 130€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – БАЛЧИК 135€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ –КАВАРНА 140€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – ВЕЛИКО ТЪРНОВО 155€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – РУСЕ 165€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – ВАРНА 115€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – ЛЕТИЩЕ ВАРНА 115€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – СОФИЯ 225€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – ЛЕТИЩЕ СОФИЯ 225€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – ЛЕТИЩЕ КОНСТАНЦА 195€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – БУКУРЕЩ 240€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – ИСТАНБУЛ 215€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – ИСТАНБУЛ(летище Ататюрк) 215€

ТАКСИ СИНЕМОРЕЦ – ИСТАНБУЛ(летище Сабиха) 245€

Цените са ориентировъчни . За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване ,направете онлайн запитване или се свържете с нас .

КОНТАКТИ:

BG / EN: +359 878 470 977 Диян Пашов
BG / RU: +359 888 558 386 Полина
Email: info@besttransfers-bg.com / deanpashov@abv.bg
Skype: besttransfers-bg

БЕСТ ТУРС ЕООД Ви пожелава приятно и сигурно пътуване