Такси Дюни. Трансфер от летище Бургас, Варна, София, Истанбул, Букурещ до курортно селище Дюни. Тук можете да намерите различни транспортни услуги или такси от/до курортно селище Дюни на много достъпни цени.

Услугата наем на кола с шофьор, такси или индивидуален трансфер се предлага 24-часа в денонощието от летище Бургас, Варна, София до всички курорти по българското черноморие – Слънчев бряг, Несебър, Елените, Кошарица, Равда, Ахелой, Поморие, Черноморец,  Созопол, Дюни, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Варвара, Ахтопол, Синеморец, Резово, Обзор, Бяла, Камчия, Кранево, Св.св. Константин и Елена, Златни пясъци, Балчик, Каварна, Албена, Добрич. Направете вашата резервация онлайн в реално време и спестете пари. Вашият шофьор ще ви посрещне с табела с вашето име в залата за пристигащи на летище Бургас. Ако полетът ви има закъснение, ние ще го вземем предвид и ще ви посрещнем спрямо часа на пристигане.

„БЕСТ ТУРС“ ЕООД  Ви предлага такси, индивидуални и бизнес трансфери на достъпни цени от/до летище, адрес, хотел. Нашите професионални шофьори, ще Ви посрещнат с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище, пристанище, жп гара, адрес или курорт. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация . Ние предлагаме не само най-добрите трансферни цени от/до Бургас, Варна, Пловдив, София, Истанбул, Одрин, Букурещ, Констанца, Кавала, Солун, Атина но и безупречно обслужване.

BESTTRANSFERS-BG.COM  предлага не само най-добрите трансферни цени от/до Дюни , но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер или такси е лесно и удобно. Посетете нашата страница ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента. За резервации в последния момент свържете се с нас на  телефон +359 878 470 977 Диян Пашов или +359 888 558 386 Полина, за да получите потвърждение веднага.

Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни на Email: info@besttransfers-bg.com и ще получите оферта веднага.

ТАКСИ ДЮНИ. ТРАНСФЕРИ ОТ ЛЕТИЩЕ ДО ДЮНИ (1-3 чов.)

ТАКСИ ЛЕТИЩЕ БУРГАС – ДЮНИ 30€

ТАКСИ БУРГАС – ДЮНИ 30€

ТАКСИ ЛЕТИЩЕ ВАРНА – ДЮНИ 90€

ТАКСИ ВАРНА – ДЮНИ 90€

ТАКСИ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ – ДЮНИ 200€

ТАКСИ СОФИЯ – ДЮНИ 200€

ТАКСИ ЛЕТИЩЕ КОНСТАНЦА – ДЮНИ 165€

ТАКСИ БУКУРЕЩ – ДЮНИ 220€

ТАКСИ ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – ДЮНИ 220€

ТАКСИ ИСТАНБУЛ – ДЮНИ 215€

ТАКСИ ИСТАНБУЛ ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК – ДЮНИ 215€

ТАКСИ ИСТАНБУЛ ЛЕТИЩЕ САБИХА – ДЮНИ 245€

Цените са ориентировъчни . За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване ,направете онлайн запитване или се свържете с нас .

ТРАНСФЕРИ:

Цената на трансфера включва – наем на  автомобил, шофьор, гориво, пътни так За всички трансфери се използват автомобили, микробуси и автобуси в зависимост от вида на трансфера. Всички превозни средства са с климатик. Също така, те отговарят на всички изисквания за безопасност.

Частен трансфер“ е когато  отделния пътник няма нужда да споделя автомобил с някой друг.

След като пристигнете на летището няма да се наложи да изчакате за други пътници. Водачът ще  чака с табелка с  вашето име и след това ще ви транспортира до адреса, който сте посочили. Всички допълнителни услуги, са упоменати в потвърждението, което получавате  когато поръчвате  услугата.

Цените са на превозно средство.

Ние работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината – включително и почивните дни.

Можете да направите резервация веднага след като имате информация за полетите. Ние предпочитаме заплащане в лева BGN (така не губите пари при обмяна), но ние ще приемем, евро, британски лира и щатски долари.

Следим полета Ви в Интернет и от нашите летища, така че ние сме наясно, ако ще пристигнете по-рано или със закъснение. Независимо дали е 1 час или 6 часа закъснение, ще имаме водача за Вас на летището.

Нашият шофьор ще Ви чака на терминала с табела с  вашето име. В случай че не можете да го видите, свържете се с нас 24 часа.

Гореща линия: +359 878 470 977   Диян Пашов или +359 888 558 386 Полина Кошарова и ще  Ви съдействаме веднага.               

Ако ще пътувате с  велосипед или много багаж, моля да ни уведомите предварително!!!

Услугата наем на кола с шофьор, такси или индивидуален трансфер се предлага 24-часа в денонощието от летище, адрес, хотел до всички курорти по българското черноморие – Варна, Слънчев бряг, Несебър, Елените, Кошарица, Равда, Ахелой, Поморие, Черноморец,  Созопол, Дюни, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Варвара, Ахтопол, Синеморец, Резово, Обзор, Бяла, Камчия, Кранево, Св.св. Константин и Елена, Златни пясъци, Балчик, Каварна, Албена, Добрич. Направете вашата резервация онлайн в реално време и спестете пари. Вашият шофьор ще ви посрещне с табела с вашето име в залата за пристигащи на летище. Ако полетът ви има закъснение, ние ще го вземем предвид и ще ви посрещнем спрямо часа на пристигане.

ОН-ЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ:

 

Анти СПАМ

„Дюни“ е българско курортно селище на Черно море. Разположен е на първокласния път от Созопол към Приморско и Царево сред борова гора. Отстои на 5 км южно от Созопол и на 10 км северно от резервата Ропотамо.

Дюни е  разположен на южния бряг на Черно море, на 50 км от летище Бургас, на 180 км от летище Варна и на 470 км от летище София, на 12 км на север от Приморско и на 8 км южно от Созопол. Трансферът от летище Бургас до Дюни трае един час. Ако си наемете такси от летище Варна до Дюни, ще пътувате малко по-малко от три часа. Трансферното време от летище София до Дюни е приблизително шест часа.

ТАКСИ ДЮНИ. ТРАНСФЕР ОТ ЛЕТИЩЕ ДО ДЮНИ ( 1-3 чов.)

ТАКСИ ДЮНИ – БУРГАС 30€

ТАКСИ ДЮНИ – ЛЕТИЩЕ БУРГАС 20€

ТАКСИ ДЮНИ – СЛЪНЕЧЕВ БРЯГ 42€

ТАКСИ ДЮНИ – НЕСЕБЪР 45€

ТАКСИ ДЮНИ – РАВДА 40€

ТАКСИ ДЮНИ – АХЕЛОЙ 35€

ТАКСИ ДЮНИ – СВЕТИ ВЛАС 48€

ТАКСИ ДЮНИ – ЕЛЕНИТЕ 50€

ТАКСИ ДЮНИ – ОБЗОР 75€

ТАКСИ ДЮНИ – БЯЛА 78€

ТАКСИ ДЮНИ – СВ.КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА 100€

ТАКСИ ДЮНИ – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 100€

ТАКСИ ДЮНИ – АЛБЕНА 105€

ТАКСИ ДЮНИ – ВЕЛИКО ТЪРНОВО 140€

ТАКСИ ДЮНИ – РУСЕ 150€

ТАКСИ ДЮНИ – ВАРНА 90€

ТАКСИ ДЮНИ – ЛЕТИЩЕ ВАРНА 90€

ТАКСИ ДЮНИ – СОФИЯ 200€

ТАКСИ ДЮНИ – ЛЕТИЩЕ СОФИЯ 200€

ТАКСИ ДЮНИ – ЛЕТИЩЕ КОНСТАНЦА 165€

ТАКСИ ДЮНИ – БУКУРЕЩ 220€

ТАКСИ ДЮНИ – ИСТАНБУЛ 215€

ТАКСИ ДЮНИ – ИСТАНБУЛ(летище Ататюрк) 215€

ТАКСИ ДЮНИ – ИСТАНБУЛ(летище Сабиха) 245€

Цените са ориентировъчни . За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване, направете онлайн запитване или се свържете с нас!!!

КОНТАКТИ:

BG / EN: +359 878 470 977 Диян Пашов
BG / RU: +359 888 558 386 Полина
Email: info@besttransfers-bg.com / deanpashov@abv.bg
Skype: besttransfers-bg

БЕСТ ТУРС ЕООД Ви пожелава приятно и сигурно пътуване!