Такси от Бургас до Гърция. Транспорт с такси или трансфери от Бургас до Александруполис, Комотини, Кавала, Солун, Атина и всяка желана от Вас дестинация в Гърция.  Ако търсите автомобил, миниван, микробус от и до Гърция, тук можете да намерите различни транспортни услуги. Разполагаме с таксита и различни превозни средства за индивидуални и бизнес трансфери от Бургас, Варна, Слънчев бряг, Свети Влас, Елените, Несебър, Равда, Поморие, Черноморец, Созопол, Приморско, Китен, Лозенец, Царево до всяка популярна дестинация в Гърция.

Ние предлагаме индивидуални трансферни услуги или такси до Гърция от 2009 година. Нашият дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги категорично говори, че зад ниската цена на трансферна услуга oбикновено се крие нелицензирани-некоректни фирми, което носи огромен риск за Вас и Вашето семейство и приятели. Ще ви вземем от вашия домашен адрес, хотел или летище и ще ви закараме безопасно до избраната от вас дестинация в Гърция.

За резервации в последния момент се обадете  на Гореща линия: +359 878 470 977 или +359 888 558 386 и ще  Ви съдействаме веднага. 

ТРАНСФЕРИ:

Цената на трансфера включва – наем на  автомобил, шофьор, гориво, пътни такси.

За всички трансфери се използват автомобили, микробуси и автобуси в зависимост от вида на трансфера. Всички превозни средства са с климатик.

Също така, те отговарят на всички изисквания за безопасност.

Частен трансфер“ е когато  отделния пътник няма нужда да споделя автомобил с някой друг.

Цените са на превозно средство.

Ние работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината – включително и почивните дни.

Ние предпочитаме заплащане в лева BGN (така не губите пари при обмяна), но ние ще приемем, евро, британски лира и щатски долари.

ТАКСИ ОТ БУРГАС ДО ГЪРЦИЯ. ЦЕНИ ЗА ТРАНСФЕРИ ОТ/ДО ГЪРЦИЯ ЗА 1-3 ч0в.

ТАКСИ/ТРАНСФЕР БУРГАС – АЛЕКСАНДРУПОЛИС /ГЪРЦИЯ/ 220€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ВАРНА – АЛЕКСАНДРУПОЛИС /ГЪРЦИЯ/ 280€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР СЛЪНЧЕВ БРЯГ – АЛЕКСАНДРУПОЛИС /ГЪРЦИЯ/ 230€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР СВЕТИ ВЛАС – АЛЕКСАНДРУПОЛИС /ГЪРЦИЯ/ 230€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЕЛЕНИТЕ – АЛЕКСАНДРУПОЛИС /ГЪРЦИЯ/ 235€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР НЕСЕБЪР – АЛЕКСАНДРУПОЛИС /ГЪРЦИЯ/ 230€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР РАВДА – АЛЕКСАНДРУПОЛИС /ГЪРЦИЯ/ 225€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР СОЗОПОЛ – АЛЕКСАНДРУПОЛИС /ГЪРЦИЯ/ 225€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ПРИМОРСКО – АЛЕКСАНДРУПОЛИС /ГЪРЦИЯ/ 230€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛОЗЕНЕЦ – АЛЕКСАНДРУПОЛИС /ГЪРЦИЯ/ 230€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР КИТЕН – АЛЕКСАНДРУПОЛИС /ГЪРЦИЯ/ 230€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЦАРЕВО – АЛЕКСАНДРУПОЛИС /ГЪРЦИЯ/ 230€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР БУРГАС – КОМОТИНИ /ГЪРЦИЯ/ 180€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ВАРНА – КОМОТИНИ /ГЪРЦИЯ/ 240€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР БУРГАС – КАВАЛА /ГЪРЦИЯ/ 240€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ВАРНА – КАВАЛА /ГЪРЦИЯ/ 300€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР БУРГАС – СОЛУН /ГЪРЦИЯ/ 340€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ВАРНА – СОЛУН /ГЪРЦИЯ/ 400€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР БУРГАС – АТИНА /ГЪРЦИЯ/ 560€

Цените са ориентировъчни. За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване или не намирате Вашата дестинация – направете онлайн запитване или се свържете с нас на на Гореща линия: +359 878 470 977 или +359 888 558 386 

ОН-ЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ:

 

Анти СПАМ

Гърция, официално Гръцка република (на гръцки: Ελλάδα, Елада или катаревуса: Ελλάς, Елас, пълно име: Ελληνική Δημοκρατία, Елиники Димократия, Гръцка република), е държава в Югоизточна Европа, заемаща най-южната част на Балканския полуостров. Граничи с Албания, Република Македония и България на север, с Турция на изток, със Средиземно море на юг, с Йонийско море на запад, а между континенталната част и някои от островите минават Егейско и Критско море.

Транспортна компания „БЕСТ ТУРС“ ЕООД  Ви предлага трансфери от/до Гърция на достъпни цени. Нашите професионални шофьори, ще ви посрещнат с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище, пристанище или курорт в Гърция. Ние предлагаме не само най-добрите трансферни цени от/до Гърция но и безупречно обслужване.

Резервирането на трансфер на нашата уеб страница е много лесно и удобно и отнема само няколко минути. Получавате потвърждение и резервационен ваучер до няколко минути.

За контакти:

+359 878 470 977
+359 888 558 386
Email: [email protected] / [email protected]
Skype: besttransfers-bg