Такси Варна (летище Варна). Трансфери от/до Варна (летище Варна). Транспорт с такси или трансфер от Варна до Бургас, Свети Влас, Елените, Равда, Слънчев бряг, Несебър, Ахелой, Поморие, Кошарица, Созопол, Китен, Лозенец, Дюни, Приморско, Царево, Ахтопол, Синеморец, Банско, Чепеларе, Пампорово, Добринище, Боровец и всички туристически дестинации в района, страната и чужбина. Ако търсите автомобил от летище Варна тук можете да намерите различни транспортни услуги или Такси. Разполагаме с частни таксита, както и с различни превозни средства за трансфери от летище Варна до хотела Ви или от хотела Ви до летище Варна.

Услугата наем на кола с шофьор се предлага 24-часа в денонощието от летище Варна до всички популярни туристически дестинации. Ако търсите индивидуален бизнес или туристически трансфер от летище, пристанище, хотел или адрес тук можете да намерите различни транспортни услуги. Нашият автопарк се състои от автомобили, ванове, микробуси и автобуси управлявани от професионални шофьори със значителен опит. При нас застраховката пътнически места е задължителна и вашата безопасност е приоритет номер едно за нас.

Цените посчени на сайта са ориентировъчни . За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване, направете онлайн запитване или се свържете с нас на  Email: info@besttransfers-bg.com

За резервации в последния момент се обадете  на Гореща линия: +359 878 470 977   Диян Пашов или +359 888 558 386 Полина Кошарова и ще  Ви съдействаме веднага. 

БЕСТ ТУРС“ ЕООД  Ви предлага бизнес и туристически трансфери от/до БУРГАС, ВАРНА (летище Бургас, летище Варна) на достъпни цени. Нашите професионални шофьори, ще ви посрещнат с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище, пристанище, жп гара, частен адрес или курорт. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация . Ние предлагаме не само най-добрите трансферни цени от/до Бургас, Варна но и безупречно обслужване.

ЦЕНИ ЗА ТАКСИ ВАРНА/ТРАНСФЕР  ОТ/ДО ЛЕТИЩЕ за ( 1-3 чов.)

ТАКСИ ВАРНА – БУРГАС 65€/127лева

ТАКСИ ВАРНА – ЛЕТИЩЕ БУРГАС 65€/127лева

ТАКСИ ВАРНА – СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА  20€/ 39лева

ТАКСИ ВАРНА – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 25€/49лева

ТАКСИ ВАРНА – АЛБЕНА 35€/69лева

ТАКСИ ВАРНА – БАЛЧИК 40€/78лева

ТАКСИ ВАРНА – КАВАРНА 45€/88лева

ТАКСИ ВАРНА – СОЗОПОЛ 85€/166лева

ТАКСИ ВАРНА – РАВДА 60€/117лева

ТАКСИ ВАРНА – АХЕЛОЙ 60€/117лева

ТАКСИ ВАРНА – ПОМОРИЕ 65€ /127лева

ТАКСИ ВАРНА – ЧЕРНОМОРЕЦ 80€/158лева

ТАКСИ ВАРНА – КИТЕН 95€/186лева

ТАКСИ ВАРНА – ЛОЗЕНЕЦ 95€/186лева

ТАКСИ ВАРНА – ЦАРЕВО 98€/192лева

ТАКСИ ВАРНА – СИНЕМОРЕЦ 120€/235лева

ТАКСИ ВАРНА – ДЮНИ 90€/176лева

ТАКСИ ВАРНА – СЛЪНЧЕВ БРЯГ 55€/108лева

ТАКСИ ВАРНА – СВЕТИ ВЛАС 58€/113лева

ТАКСИ ВАРНА – ЕЛЕНИТЕ 60€/117лева

ТАКСИ ВАРНА – КОШАРИЦА 60€/117лева

ТАКСИ ВАРНА – ИСТАНБУЛ 280€/548лева

ТАКСИ ВАРНА – БУКУРЕЩ 135€/264лева

ТАКСИ ВАРНА – КОНСТАНЦА 95€/185лева

ТРАНСФЕРИ:

Цената на трансфера включва – наем на  автомобил, шофьор, гориво, пътни такси.

За всички трансфери се използват автомобили, микробуси и автобуси в зависимост от вида на трансфера.

Всички превозни средства са с климатик.

Също така, те отговарят на всички изисквания за безопасност.

Частен трансфер“ е когато  отделния пътник няма нужда да споделя автомобил с някой друг. След като пристигнете на летището няма да се наложи да изчакате за други пътници. Водачът ще  чака с табелка с  вашето име и след това ще ви транспортира до адреса, който сте посочили. Всички допълнителни услуги, са упоменати в потвърждението, което получавате  когато поръчвате  услугата.

Цените са на превозно средство.

Ние работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината – включително и почивните дни.

За да направите резервация отидете на нашия формуляр за поръчка.

Можете да направите резервация веднага след като имате информация за полетите.

Ние предпочитаме заплащане в лева BGN (така не губите пари при обмяна), но ние ще приемем, евро, британски лира и щатски долари.

Следим полета Ви в Интернет и от нашите летища, така че ние сме наясно, ако ще пристигнете по-рано или със закъснение. Независимо дали е 1 час или 6 часа закъснение, ще имаме водача за Вас на летището.

Нашият шофьор ще Ви чака на терминала с табела с  вашето име. В случай че не можете да го видите, свържете се с нас 24 часа.

Гореща линия: +359 878 470 97   Диян Пашов или +359 888 558 386 Полина Кошарова и ще  Ви съдействаме веднага.               

Ако ще пътувате с  велосипед или много багаж, моля да ни уведомите предварително!!!

ВАРНА

Варна е град в североизточна България, разположен по бреговете на Черно море и Варненското езеро и административен център на едноименните община и област. Той е най-големият град в Северна България и по българското Черноморие.

Град Варна е разположен на северния и западния брегове на Варненския залив и край Варненското езеро. Най-южната и централната част на града се свързват посредством Аспаруховия мост. Варна заема площ от 238 km2.

Международно летище Варна (IATA: VAR, ICAO: LBWN) се намира на северното черноморско крайбрежие, на 7,5 км от гр. Варна. [1]

Транспортна компания „БЕСТ ТУРС“ ЕООД предлага трансфери от и до БУРГАС, ВАРНА на много достъпни цени. Нашите професионални шофьори ще ви посрещнат в Летище(жп гара) Бургас,Варна  с табела с вашето име  и ще ви транспортират до вашия хотел, летище или курорт. Ако пътувате със самолет или влак , можете да бъдете спокойни, ние следим за закъснения в разписанието и ще ви посрещнем според часа на вашето пристигане. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация и за да се убедите в нашия професионализъм.

ТАКСИ ВАРНА/ТРАНСФЕР  ОТ/ДО ЛЕТИЩЕ( 1-3 чов.)

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – БУРГАС  65€ /127лева

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – СОЗОПОЛ 85€/166лева

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – РАВДА 60€/117лева

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – АХЕЛОЙ 60€/117лева

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – ПОМОРИЕ 65€ /127лева

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – ЧЕРНОМОРЕЦ 80€

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – КИТЕН 95€/186 лева

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – ЛОЗЕНЕЦ 95€/186 лева

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – ЦАРЕВО 98€/192 лева

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – СИНЕМОРЕЦ 120€/235лева

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – ДЮНИ 90€/176лева

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – СЛЪНЧЕВ БРЯГ 55€/108лева

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – СВЕТИ ВЛАС 58€/113лева

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – ЕЛЕНИТЕ 60€/117лева

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – КОШАРИЦА 60€/117лева

ТАКСИ ВАРНА (ЛЕТИЩЕ ВАРНА) – ИСТАНБУЛ 280€/548лева

Цените са ориентировъчни, за повече информация посетете нашата страница ЦЕНИ  или направете запитване ,за да уточним параметрите на вашето пътуване.

ОН-ЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ:

 

Анти СПАМ

 

Ние предлагаме индивидуални трансферни услуги или такси в град Варна от 2004 година. Нашият дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги категорично говори, че зад ниската цена на трансферна услуга oбикновено се крие нелицензирани-некоректни фирми, което носи огромен риск за Вас и Вашето семейство и приятели. Ще ви вземем от вашия домашен адрес, хотел или летище и ще ви закараме безопасно до избраната от вас дестинация. Ние следим за изменения и закъснение в разписанието на полетите, за да сме сигурни, че ще ви посрещнем навреме на летище. Без допълнителни такси, ако вашият полет закъснее.

За контакти :

BG / EN: +359 878 470 977  Диян Пашов
BG / RU: +359 888 558 386  Полина
Email: info@besttransfers-bg.com / deanpashov@abv.bg
Skype: besttransfers-bg

 BESTTRANSFERS-BG.COM Ви пожелава приятно и сигурно пътуване!