ТАКСИ АРКУТИНО. ТРАНСФЕРИ или ТАКСИ от летище Бургас, Варна, София, Истанбул до курорт Аркутино. Транспортни услуги с такси или трансфер от/до Аркутино. Разполагаме с частни Таксита, както и с различни превозни средства за Трансфери от летище, ж/п гара, адрес до хотела Ви в Аркутино или от Аркутино до летище. Ние предлагаме също така Такси или Трансфер от летищата на Бургас, Варна, София, Истанбул летище Ататюрк, Истанбул летище Сабиха, Констанца (летище Констанца), Букурещ (летище Букурещ) до Свети Влас, Елените, Равда, Слънчев бряг, Ахелой, Поморие, Черноморец , Несебър, Кошарица, Созопол, Китен, Лозенец, Дюни, Приморско, Царево, Синеморец, Обзор, Бяла, Златни пясъции, Св. Константин, Албена, Каварна, Балчик и всички туристически дестинации в района, страната и чужбина /Турция, Гърция, Румъния/.

Услугата наем на кола с шофьор се предлага 24-часа в денонощието от летище до всички популярни туристически дестинации. Ако търсите индивидуален бизнес или туристически трансфер от летище, пристанище, хотел или адрес тук можете да намерите различни транспортни услуги. Нашият автопарк се състои от автомобили, ванове, микробуси и автобуси управлявани от професионални шофьори със значителен опит. При нас застраховката пътнически места е задължителна и вашата безопасност е приоритет номер едно за нас.

BESTTRANSFERS-BG.COM  предлага не само най-добрите трансферни цени от/до АРКУТИНО, но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер или такси е лесно и удобно. Посетете нашата страница ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента. За резервации в последния момент свържете се с нас на  телефон +359 878 470 977 Диян Пашов или +359 888 558 386 Полина, за да получите потвърждение веднага.

Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни на Email: info@besttransfers-bg.com и ще получите оферта веднага.

ТАКСИ АРКУТИНО, ТРАНСФЕРИ ОТ ЛЕТИЩЕ ДО АРКУТИНО

ТАКСИ/ТРАНСФЕР (1-3 чов.)

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУРГАС – АРКУТИНО 30€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР БУРГАС – АРКУТИНО 30€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ ВАРНА – АРКУТИНО 90€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ВАРНА – АРКУТИНО 90€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ – АРКУТИНО 200€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР СОФИЯ – АРКУТИНО 200€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ КОНСТАНЦА – АРКУТИНО 165€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР БУКУРЕЩ – АРКУТИНО 220€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – АРКУТИНО 220€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ИСТАНБУЛ – АРКУТИНО 215€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ИСТАНБУЛ ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК – АРКУТИНО 215€

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ИСТАНБУЛ ЛЕТИЩЕ САБИХА – АРКУТИНО 245€

Цените са ориентировъчни. За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване, направете онлайн запитване или се свържете с нас .

ТРАНСФЕРИ:

Цената на трансфера включва – наем на  автомобил, шофьор, гориво, пътни такси.

За всички трансфери се използват автомобили, микробуси и автобуси в зависимост от вида на трансфера.

Всички превозни средства са с климатик. Също така, те отговарят на всички изисквания за безопасност и комфорт.

Частен трансфер“ е когато  отделния пътник няма нужда да споделя автомобил с някой друг.

След като пристигнете на летището няма да се наложи да изчакате за други пътници. Водачът ще  чака с табелка с  вашето име и след това ще ви транспортира до адреса, който сте посочили. Всички допълнителни услуги, са упоменати в потвърждението, което получавате  когато поръчвате  услугата.

Цените са на превозно средство.

Ние работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината – включително и почивните дни.

За да направите резервация отидете на нашия формуляр за поръчка ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Можете да направите резервация веднага след като имате информация за полетите. Ние предпочитаме заплащане в лева BGN (така не губите пари при обмяна), но ние ще приемем, евро, британски лира и щатски долари.

Следим полета Ви в Интернет и от нашите летища, така че ние сме наясно, ако ще пристигнете по-рано или със закъснение. Независимо дали е 1 час или 6 часа закъснение, ще имаме водача за Вас на летището.

Нашият шофьор ще Ви чака на терминала с табела с  вашето име. В случай че не можете да го видите, свържете се с нас 24 часа.

Гореща линия: +359 878 470 97   Диян Пашов или +359 888 558 386 Полина Кошарова и ще  Ви съдействаме веднага.               

Ако ще пътувате с  велосипед или много багаж, моля да ни уведомите предварително!!!

Ние предлагаме индивидуални трансферни услуги или такси в Бургас от 2004 година. Нашият дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги категорично говори, че зад ниската цена на трансферна услуга oбикновено се крие нелицензирани-некоректни фирми, което носи огромен риск за Вас и Вашето семейство и приятели. Ще ви вземем от вашия домашен адрес, хотел или летище и ще ви закараме безопасно до избраната от вас дестинация. Ние следим за изменения и закъснение в разписанието на полетите, за да сме сигурни, че ще ви посрещнем навреме на летище. Без допълнителни такси, ако вашият полет закъснее.

ТАКСИ АРКУТИНО, ТРАНСФЕРИ ОТ ЛЕТИЩЕ ДО АРКУТИНО

ОН-ЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ:

 

Анти СПАМ

 

 

АРКУТИНО

Аркутино или Мечешкото блато е блатолагуна в Бургаска област, община Приморско, на около 2,5 km северозападно от устието на река Ропотамо. Блатото е част от резервата Ропотамо. От морето е отделено с пясъчни дюни, като на плажната ивица вирее пясъчна лилия. Плажът срещу блатото също се нарича Аркутино.

На територията на Аркутино се намират Комплекс Свети Тома. Хотел Свети Тома е разположен в района на резерват Аркутино, на самия нос Хумата.

ТАКСИ АРКУТИНО, ТРАНСФЕРИ ОТ ЛЕТИЩЕ ДО АРКУТИНО

ТАКСИ АРКУТИНО/ТРАНСФЕР  ( 1-3 чов.)

ТАКСИ АРКУТИНО – БУРГАС 30€

ТАКСИ АРКУТИНО – ЛЕТИЩЕ БУРГАС 32€

ТАКСИ АРКУТИНО – СЛЪНЕЧЕВ БРЯГ 42€

ТАКСИ АРКУТИНО – НЕСЕБЪР 45€

ТАКСИ АРКУТИНО – РАВДА 40€

ТАКСИ АРКУТИНО – АХЕЛОЙ 35€

ТАКСИ АРКУТИНО – СВЕТИ ВЛАС 48€

ТАКСИ АРКУТИНО – ЕЛЕНИТЕ 50€

ТАКСИ АРКУТИНО – ОБЗОР 75€

ТАКСИ АРКУТИНО – БЯЛА 78€

ТАКСИ АРКУТИНО – СВ.КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА 100€

ТАКСИ АРКУТИНО – ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ 100€

ТАКСИ АРКУТИНО – АЛБЕНА 105€

ТАКСИ АРКУТИНО – ВЕЛИКО ТЪРНОВО 140€

ТАКСИ АРКУТИНО – РУСЕ 150€

ТАКСИ АРКУТИНО – ВАРНА 90€

ТАКСИ АРКУТИНО – ЛЕТИЩЕ ВАРНА 90€

ТАКСИ АРКУТИНО – СОФИЯ 200€

ТАКСИ АРКУТИНО – ЛЕТИЩЕ СОФИЯ 200€

ТАКСИ АРКУТИНО – ЛЕТИЩЕ КОНСТАНЦА 165€

ТАКСИ АРКУТИНО – БУКУРЕЩ 220€

ТАКСИ АРКУТИНО – ИСТАНБУЛ 215€

ТАКСИ АРКУТИНО – ИСТАНБУЛ(летище Ататюрк) 215€

ТАКСИ АРКУТИНО – ИСТАНБУЛ(летище Сабиха) 245€

Цените са ориентировъчни. За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване, направете онлайн запитване или се свържете с нас .

КОНТАКТИ:

BG / EN: +359 878 470 977 Диян Пашов
BG / RU: +359 888 558 386 Полина
Email: info@besttransfers-bg.com / deanpashov@abv.bg
Skype: besttransfers-bg

БЕСТ ТУРС ЕООД Ви пожелава приятно и сигурно пътуване