Такси Бяла. Трансфери от летище Бургас, Варна, София, Истанбул до град Бяла – област Варна. Тук ще можете да намерите Такси или индивидуален Трансфер от Бяла до летище, гара, адрес в Бургас, София, Пловдив, Букурещ, Истанбул. Ако търсите автомобил от летище, гара, пристанище тук можете да намерите различни транспортни услуги или такси до град Бяла. Разполагаме с частни Таксита, както и с различни превозни средства за Трансфери от летище до хотела Ви в Бяла или от хотела Ви до летище, гара, пристанище или адрес до всички туристически дестинации в района, страната и чужбина.

Услугата наем на кола с шофьор, такси или индивидуален трансфер се предлага 24-часа в денонощието от летище до всички курорти по българското черноморие – Варна, Слънчев бряг, Несебър, Елените, Кошарица, Равда, Ахелой, Поморие, Черноморец,  Созопол, Дюни, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Варвара, Ахтопол, Синеморец, Резово, Обзор, Бяла, Камчия, Кранево, Св.св. Константин и Елена, Златни пясъци, Балчик, Каварна, Албена, Добрич. Направете вашата резервация онлайн в реално време и спестете пари. Вашият шофьор ще ви посрещне с табела с вашето име в залата за пристигащи на летище Бургас. Ако полетът ви има закъснение, ние ще го вземем предвид и ще ви посрещнем спрямо часа на пристигане.

„БЕСТ ТУРС“ ЕООД  Ви предлага такси, индивидуални и бизнес трансфери на достъпни цени от/до летище, хотел, адрес. Нашите професионални шофьори, ще Ви посрещнат с табела с вашето име на указаното място и ще ви транспортират до вашия хотел, летище, пристанище, гара, адрес или курорт. Ще ви транспортираме бързо и безопасно до вашата дестинация . Ние предлагаме не само най-добрите трансферни цени от/до Бургас, Варна, Пловдив, София, Истанбул, Одрин, Букурещ, Констанца, Кавала, Солун, Атина но и безупречно обслужване.

BESTTRANSFERS-BG.COM  предлага не само най-добрите трансферни цени от/до БЯЛА, но и безупречно обслужване. Резервирането на трансфер или такси е лесно и удобно. Посетете нашата страница ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ Отнема само няколко минути и получавате потвърждение и резервационен ваучер на момента. За резервации в последния момент свържете се с нас на  телефон +359 878 470 977 Диян Пашов или +359 888 558 386 Полина, за да получите потвърждение веднага.

Ние предлагаме индивидуални трансферни услуги или такси от 2004 година. Нашият дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги категорично говори, че зад ниската цена на трансферна услуга oбикновено се крие нелицензирани-некоректни фирми, което носи огромен риск за Вас и Вашето семейство и приятели. Ще ви вземем от вашия домашен адрес, хотел или летище и ще ви закараме безопасно до избраната от вас дестинация. Ние следим за изменения и закъснение в разписанието на полетите, за да сме сигурни, че ще ви посрещнем навреме на летище. Без допълнителни такси, ако вашият полет закъснее.

Не намирате вашата трансферна дестинация на нашата уеб страница? Пишете ни на Email: info@besttransfers-bg.com  и ще получите оферта веднага.

БЯЛА ТАКСИ. ЦЕНИ ЗА ТРАНСФЕРИ ОТ ЛЕТИЩЕ ДО БЯЛА за(1-3 чел.)

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУРГАС – БЯЛА 50€/98лева

ТАКСИ/ТРАНСФЕР БУРГАС – БЯЛА 50€/98лева

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ ВАРНА – БЯЛА 50€/98лева

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ВАРНА – БЯЛА 50€/98лева

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ – БЯЛА 220€/430лева

ТАКСИ/ТРАНСФЕР СОФИЯ – БЯЛА 220€/430лева

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ КОНСТАНЦА – БЯЛА 150€/293лева

ТАКСИ/ТРАНСФЕР БУКУРЕЩ – БЯЛА 220€/430лева

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ – БЯЛА 220€/430лева

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ИСТАНБУЛ – БЯЛА 240€/469лева

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ИСТАНБУЛ ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК – БЯЛА 240€/469лева

ТАКСИ/ТРАНСФЕР ИСТАНБУЛ ЛЕТИЩЕ САБИХА – БЯЛА 270€/528лева

ТРАНСФЕРИ:

Цената на трансфера включва – наем на  автомобил, шофьор, гориво, пътни так

За всички трансфери се използват автомобили, микробуси и автобуси в зависимост от вида на трансфера. Всички превозни средства са с климатик.

Също така, те отговарят на всички изисквания за безопасност.

Частен трансфер“ е когато  отделния пътник няма нужда да споделя автомобил с някой друг.

След като пристигнете на летището няма да се наложи да изчакате за други пътници. Водачът ще  чака с табелка с  вашето име и след това ще ви транспортира до адреса, който сте посочили. Всички допълнителни услуги, са упоменати в потвърждението, което получавате  когато поръчвате  услугата.

Цените са на превозно средство.

Ние работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината – включително и почивните дни.

За да направите резервация отидете на нашия формуляр за поръчка ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Можете да направите резервация веднага след като имате информация за полетите.

Ние предпочитаме заплащане в лева BGN (така не губите пари при обмяна), но ние ще приемем, евро, британски лира и щатски долари.

Следим полета Ви в Интернет и от нашите летища, така че ние сме наясно, ако ще пристигнете по-рано или със закъснение. Независимо дали е 1 час или 6 часа закъснение, ще имаме водача за Вас на летището.

Нашият шофьор ще Ви чака на терминала с табела с  вашето име. В случай че не можете да го видите, свържете се с нас 24 часа.

Гореща линия: +359 878 470 97   Диян Пашов или +359 888 558 386 Полина Кошарова и ще  Ви съдействаме веднага.               

Ако ще пътувате с  велосипед или много багаж, моля да ни уведомите предварително!!!

Ние предлагаме индивидуални трансферни услуги или такси от 2004 година. Нашият дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги категорично говори, че зад ниската цена на трансферна услуга oбикновено се крие нелицензирани-некоректни фирми, което носи огромен риск за Вас и Вашето семейство и приятели. Ще ви вземем от вашия домашен адрес, хотел или летище и ще ви закараме безопасно до избраната от вас дестинация. Ние следим за изменения и закъснение в разписанието на полетите, за да сме сигурни, че ще ви посрещнем навреме на летище. Без допълнителни такси, ако вашият полет закъснее.

Цените са ориентировъчни . За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване ,направете онлайн запитване или се свържете с нас .

ОН-ЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ:

 

Анти СПАМ

 

Бяла е град в Североизточна България. Той се намира във Варненска област и е в близост до брега на Черно море. Градът е административен център на Община Бяла.

Трансфера от летище Бургас до Бяла е с продължителност около 1час и 20мин.

Такси БЯЛА / Трансфер или Микробус до Летище

ТАКСИ БЯЛА /ТРАНСФЕР  ( 1-3 чов.)

ТАКСИ БЯЛА – БУРГАС 50€

ТАКСИ БЯЛА – ЛЕТИЩЕ БУРГАС 50€

ТАКСИ БЯЛА – РАВДА 38€

ТАКСИ БЯЛА – АХЕЛОЙ 38€

ТАКСИ БЯЛА – ПОМОРИЕ 45€

ТАКСИ БЯЛА – ЧЕРНОМОРЕЦ 68€

ТАКСИ БЯЛА – СОЗОПОЛ 73€

ТАКСИ БЯЛА – ДЮНИ 78€

ТАКСИ БЯЛА – ПРИМОРСКО 80€

ТАКСИ БЯЛА – КИТЕН 83€

ТАКСИ БЯЛА – ЛОЗЕНЕЦ 85€

ТАКСИ БЯЛА – ЦАРЕВО 88€

ТАКСИ БЯЛА – АХТОПОЛ 98€

ТАКСИ БЯЛА – СИНЕМОРЕЦ 103€

ТАКСИ БЯЛА – СОФИЯ 220€

ТАКСИ БЯЛА – ЛЕТИЩЕ СОФИЯ 220€

ТАКСИ БЯЛА – ПЛОВДИВ 155€

ТАКСИ БЯЛА – ВЕЛИКО ТЪРНОВО 155€

ТАКСИ БЯЛА – РУСЕ 160€

ТАКСИ БЯЛА – БУКУРЕЩ 220€

ТАКСИ БЯЛА – КОНСТАНЦА 150€

ТАКСИ БЯЛА –  ИСТАНБУЛ 240€

ТАКСИ БЯЛА – ИСТАНБУЛ(летище Ататюрк) 240€

ТАКСИ БЯЛА – ИСТАНБУЛ(летище Сабиха) 270€

Цените са ориентировъчни . За да уточним всички детайли относно Вашето пътуване ,направете онлайн запитване или се свържете с нас .

КОНТАКТИ:

BG / EN: +359 878 470 977 Диян Пашов
BG / RU: +359 888 558 386 Полина
Email: info@besttransfers-bg.com / deanpashov@abv.bg
Skype: besttransfers-bg

БЕСТ ТУРС ЕООД Ви пожелава приятно и сигурно пътуване